Algemeen

Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan in de installatie-, bouw-, metaal- of schildersbranche? Dan ben je bij BWB Flex aan het goede adres.

Bij BWB Flex kun je aan de slag als uitzendkracht of op basis van detachering. Voor een groot aantal werkgevers verzorgt BWB Flex de werving en selectie. Je komt dan direct in dienst bij de opdrachtgever. De meeste mensen beginnen als uitzendkracht en gebruiken dit als opstap naar een vast dienstverband bij BWB Flex of bij de opdrachtgever.

Uitzenden

Als uitzendkracht heb je een flexibele arbeidsovereenkomst. Je werkt op uitzendbasis voor BWB Flex en treedt niet in vaste dienst. Je wordt voor onbepaalde tijd ingezet op diverse projecten door heel Nederland.

Detacheren

Als je gedetacheerd wordt, heb je een contract voor bepaalde tijd of een vast dienstverband bij BWB Flex. BWB Flex plaatst je bij één opdrachtgever op één of meerdere projecten voor een langdurige periode. Deze projecten zijn verspreid door heel Nederland en niet aan een bepaalde regio gebonden.

Werving en Selectie

BWB Flex werft en selecteert kandidaten voor haar opdrachtgevers. Zodra jouw ervaring, opleiding en interesses aansluiten bij het functieprofiel van de vacature, bemiddelt BWB Flex jou naar de opdrachtgever. Er komt een dienstverband tot stand tussen jou en de opdrachtgever. Je treedt dus niet in dienst van BWB Flex.

Voor BWB Flex is een directe, persoonlijke en vooral duidelijke inzet ontzettend belangrijk. BWB Flex denkt mee vanuit jouw situatie. Eén van de vragen luidt altijd: wat zijn jouw wensen en plannen voor de komende tijd? Met die wensen wordt rekening gehouden en dat verwacht BWB Flex ook van jou. Door een actieve houding op de werkvloer en het nakomen van afspraken, wil BWB Flex actief een vast dienstverband realiseren.

BWB Flex is een gecertificeerd uitzendbureau. Jaarlijks worden controles uitgevoerd voor het lidmaatschap van de brancheorganisatie NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen), NEN 4400-1, VCU- en SNF-certificering. De controles worden uitgevoerd door externe onafhankelijke instanties die controleren of BWB Flex haar CAO-verplichtingen nakomt, de accommodaties conform de norm beschikbaar stelt en voldoende aandacht besteedt aan de veiligheid en gezondheid van de werknemer. BWB Flex is trots op het bezit van deze kwaliteitskeurmerken en doet er alles aan om deze te behouden.