Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer maar heeft u geen tijd of komt u de juiste werknemer niet tegen? BWB Flex werft en selecteert de juiste medewerkers voor u. Werving en selectie van medewerkers is uw core business niet, maar de onze wel.

BWB Flex heeft ervaren recruiters om de kandidaat te selecteren die naadloos op uw vacature aansluit.

Waarom u kiest voor werving en selectie door BWB Flex:

  • U hoeft geen tijd te maken voor sollicitatiegesprekken
  • U heeft geen wervingsinspanning
  • U heeft geen selectiekosten zoals advertenties e.d.
  • U hoeft geen tientallen sollicitanten te screenen
  • U zoekt een permanente vervanger
  • U zoekt versterking die past binnen uw bedrijfsvoering

BWB Flex werft en selecteert kandidaten op diverse niveaus. Het merendeel van de opdrachtgevers opereert in de technische of industriƫle sector en de zakelijke dienstverlening.

Werkwijze

In overleg met de specialisten van BWB Flex stelt u een functieprofiel op. Met dat profiel gaat BWB Flex haar bronnen raadplegen om de meest geschikte kandidaat te werven en te selecteren.

BWB Flex screent eerst het eigen bestand. Mochten daarin geen passende kandidaten voorkomen dan start BWB Flex de werving via diverse kanalen. Recruiters screenen de reacties en leggen de beste kandidaten aan u voor.

U maakt een keuze, houdt kennismakingsgesprekken en bespreekt de arbeidsvoorwaarden.
Als u met de werknemer een dienstverband sluit, voert u zelf de administratie en bent u juridisch werkgever. BWB Flex onderhoudt tijdens de proeftijd contact met opdrachtgever en werknemer over het verloop van de samenwerking.

Kosten

U bespaart op dure advertenties wanneer u BWB Flex opdracht geeft de kandidaat werven. Vervolgens bespaart u tijd, energie en arbeid bij de selectie. Voor de dienst betaalt u eenmalig een bemiddelingsfee. De hoogte van dit bedrag is niet alleen afhankelijk van het salaris van de werknemer, maar ook van de functie en werktijdfactor. Het tarief wordt vooraf vastgesteld zodat u achteraf niet voor verrassingen staat.