BWB Flex is ECABO erkend leerbedrijf

BWB Flex is ECABO erkend leerbedrijf. Stagiaires van het MBO vinden hun weg naar interessante opdrachten voor hun stage.

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding.

Een arbeidsmarkt in balans voor iedereen is nooit een vanzelfsprekendheid. Om het huidige niveau van welvaart en welzijn te behouden én te versterken, moeten we in Nederland blijven beschikken over goed opgeleid personeel. Vanuit deze visie legt en onderhoudt ECABO verbindingen tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven, met als missie ‘een essentiële bijdrage te leveren aan de instroom van voldoende en goed opgeleide medewerkers voor de economische-, administratieve- , ict- en veiligheidsberoepen’.

BWB Flex levert hieraan graag een bijdrage en stelt zich beschikbaar als stagebedrijf. BWB Flex begeleid studenten naar een succesvolle stage met wellicht doorgroei naar een vaste baan met diverse opleidingsmogelijkheden.
BWB Flex is door ECABO erkend als leerbedrijf voor de volgende opleidingen:
- Assistent Communicatiemedewerker
- Marketing Medewerker
- Commercieel Medewerker Binnendienst

BWB Flex heeft gedurende het studiejaar plek voor enkele stagiaires of afstudeerders. BWB Flex bied de student een uitdagende, praktijkgerichte plaats in een flexibele organisatie.

Tags: , , , , Deel dit artikel